Loading..

KAMEN DIZAJN

Tvrtka KAMEN DIZAJN vodeća je Tvrtka u proizvodnji ručno lijevanog dekorativnog umjetnog kamena u ovom dijelu Europe. Tvrtka KAMEN DIZAJN zapošljava 20 radnika  u proizvodnji kalupa i proizvodnji dekorativnog kamena. Na hrvatskom tržištu prisutni smo jubilarnih 25 godina. Temelj uspjeha oduvijek je bilo prepoznavanje potreba naših kupaca. Živimo vrijednost obiteljskog poduzeća, a samim time nam je glavni prioritet komunikacija s našim kupcima, profesionalnost u upravljanju projektima uz svakodnevno osluškivanje potreba, rezultat je zadovoljstvo naših kupaca.

Bez obzira radi li se o unutarnjem interijeru ili vanjskom eksterijeru o vrtovima, terasama, bazenima KAMEN DIZAJN proizvodi donose izuzetnu kvalitetu, ali i impresivni vizualni moment. KAMEN DIZAJN se cijelo desetljeće oslanja na vlastito iskustvo i etablirao se kao inovativni proizvođač za visoko vrijedan dizajn i sistematska rješenja. Ovogodišnji asortiman smo kreirali imajući na umu potrebe naših kupaca ali i trendove koji su momentalno aktualni na Europskom tržištu. Jednostavne boje naših proizvoda nadilaze dosadašnje mogućnosti i pružaju inspiraciju u uređenju vanjskih i unutrašnjih površina. Uvijek smo tu da Vam damo podršku i savjete u realizaciji vašeg projekta.

Cilj Tvrtke KAMEN DIZAJN je konstantno usavršavanje i - dovoljno dobro - za nas nije dobro. Nastavljamo biti bolji, premašiti standarde, postići vrhunsku kvalitetu i stvoriti zadovoljavajuće vanjske i unutarnje životne prostore.

KONTAKTI

Izložbeni prostor: Slavonska Avenija 15
(ulaz za trgovački centar MD PROFIL)

10 000, Zagreb

Osoba za kontakt: Josip Ljevar

Mobitel: 098 313 964

E-Mail: ljevarjosip0304@gmail.com