Loading..

Dekorativni kamen za rub bazena su elementi izrađeni u pločama u dimenzijama prikazanim u galeriji. Rubni kamen je neizostavni dio bazena koji mu daje završni štih i dodanu dekoraciju kao elegantno odijelo koje uz naše obloge za sunčališni dio čini bazen savršenim.
Rubni kamen je popularan dodatak za sve vrste vanjskih u unutarnjih bazena. Rubni kamen se proizvodi u dvije boje bijela I lagano bež a može se proizvesti i u boji po želji kupca. Rubni kamen proizvodimo u različitim dimenzijama i debljinama. Modeli ovog dekorativnog kamena nemaju odstupanja niti u širini niti u debljini što je jako bitno kod montaže.

Model pod nazivom *SUZA* proizvodimo površinski gladak i površinski hrapav odnosno lagano štokan. Modeli debljine 5 cm i debljine 3 cm proizvode se površinski lagano štokani. Svi modeli rubnog kamena u ponudi imaju gotove kutne segmente. Kutevi nemaju pojedinačnu cijenu već se uračunavaju u potrebnu količinu potrebitih dužnih metara. Kamen Dizajn rubnjaci su protuklizni i posjeduju iznimnu otpornost na sve vremenske uvjete. Poslije montaže rubni kamen je potrebno impregnirati a preporuka za impregnaciju je Sika 907 w ili impregnacija Alcat. Impregnirati po uputama proizvođača. Pakiranje na paletu po potrebi kupca.

PALETA BOJA

KAMEN ZA RUB BAZENA

30 €/m1

27 €/m1

27 €/m1

GALERIJA