Loading..

Verodostojna kopija ovom modelu dekorativnog kamena daje poseban štih jer se ni u čemu ne razlikuje od stare originalne pečene cigle. Prednost nad originalnom ciglom je u tome, kad se postavi na pod, nemože se smrznuti i raspasti kao obična cigla. Podna cigla se proizvodi u više boja a dimenzije su 29 x 15 x 2,5 cm. Pakira se na palete 15 m2.

 

Naše podne obloge proizvode se isključivo od bijelog cementa 52,5 i od mljevenog kamena u granulaciji od 0 do 4 uz dodatak 20% krupnije granulacije od 8 do 16 koja daje dodatnu čvrstoću. Osim osnovnih materijala za opće poboljšavanje kvalitete betona upotrebljavamo CEMENTOL– SPA areant, SIST EN 934-2 — HR EN 934-2 – T5. Ovaj super plastifikator omogućuje smanjenje sadržaja potrebne vode, a ujedno u svježi beton uvodi stabilne zračne mikro mjehuriće. Na taj način postižemo. – dobru obradivost svježeg betona – kompenziramo smanjenje čvrstoće do koje dolazi uslijed unošenja zračnih mikro mjehurića mikro pora – postižemo visoku otpornost učvršćenog betona protiv smrzavanja i odmrzavanja, djelovanja atmosferilija i korozivnih otopina, prije svega SOLI Da bi dobili dodatnu čvrstoću, smanjili još veću upojnost vode, podne obloge potrebno je dodatno impregnirati. Sredstvo za impregnaciju koristimo ALLCAT aditiv i plastifikator za mineralna veziva povećava početnu i krajnju prionjivost, smanjuje vodo propusnost, povećava fleksibilnost,i konačno povećava čvrstoću podnih obloga.

 

PROIZVOĐAČ KEMOSAN d.o.o.

Impregnacija se nanosi valjkom, četkom ili najbolje kompresorom u dva navrata. Podloga mora biti suha a impregniranje raditi na temperaturi i između + 10 i + 25 C Impregnaciju razrijediti u omjeru 1 impregnacije i 2 vode i nanijeti u dva sloja. Kod prevelike izloženosti soli postupak ponoviti jednu godinu poslije. Kad je podna obloga ovako napravljena i postavljena garancija je da godinama ne će doći do nikakvih promjena i oštećenja.

 

Za podne obloge koje se rade u boji koristimo isključivo pigmente BAYFERROX koji apsolutno postojani na sve vremenske utjecaje. Pigmentiranje betona vrši se pri postupku miješanja smjese, tako kad beton stvrdne, pigment ostaje sastavni dio betona u cijeloj njegovoj masi.

PALETA BOJA

DEKORATIVNA CIGLA OPEKA

28 €/m2 (211,00 kn)

DEKORATIVNA CIGLA OPEKA

28 €/m2 (211,00 kn)

DEKORATIVNA CIGLA OPEKA

28 €/m2 (211,00 kn)

izgled ravnog i kutnog elementa

GALERIJA