Loading..

betonske-podne-obloge

TREND

BETON je kao obloga dugo prisutan u eksterijeru. Za razliku od klasičnih * hrapavih* kockica danas su u trendu betonski elementi koji su tanji i imitiraju prirodni kamen i izgledaju znatno atraktivnije. Betonske ploče, u imitaciju kamena, najčešće dolaze u različitim dimenzijama koje se međusobno uklapaju u različitim šemama polaganja. Obično se ljepe fleksibilnim ljepilo na pripremljenu betonsku površinu

betonske-podne-obloge

OKUĆNICA

Betonske ploče, u imitaciji kamena, nisu rješenja za balkone, ali se odlično uklapaju za kompletnu okućnicu, prilazni i parkirni prostor, staze u dvorištu, idealne za sunčališni dio bazena, terase u razini kuće i za sve ono što vam mašta nalaže. Betonske obloge proizvode se u različitim nijansama boja i mogu se kombinirati sa kamenom postavljenim na pročelja kuće ili ogradnim kamenom.

betonske-podne-obloge

PODNE DASKE I PANJEVI

Osim betonskih obloga koje imitiraju kamen postoje obloge u obliku starih dasaka i panjeva, koji su idealni za izgradnju staza u vrtovima pogotovo na lokacijama vikend kuća u planinskim predjelima. Obloge u imitaciji starih dasaka toliko su vjerodostojne da ih je teško razlikovati od prirodnih. Koristeći posebnu tehnologiju proizvodnje lijevanog betona nastaju površine identične strukturi prirodnog drveta.