Register
X

Forgot your password?  Forgot your username?  Create an account

X

Fields marked with an asterisk (*) are required.

>

- USKORO U SPLITSKOJ ZUPANIJI OTVORENJE IZLOZBENOG PROSTORA NA MAGISTRALNOJ CESTI NA ULAZU TROGIR


- STIGAO JE NOVI MODEL DEKORATIVNOG KAMENA - model Carera!


Zidne obloge:1. Top model

CIJENA 220 KN M2, KUTNI ELEMENTI 140 KN M1 - (CIJENA SA PDV-om)

Top model je kamen kojeg je moguce naruciti u raznim bojama!!


Dekorativni kamen TOP MODEL jednostavan je za postavku, jako se dobro uklapa pa na velikim površinama djeluje kao jedna cjelina i TOP MODEL posjeduje vanjske i unutarnje kutne elemente. Sigurno najuvjerljiviji umjetni kamen na Hrvatskom tržištu. Ovaj ukrasni kamen izrađen je i modeliran u našoj radionici. Top model je dekorativni kamen koji se izrađuje u više boja bijela, siva, sivo-oksidna i bež boja. Ova imitacija kamena jako dobro izgleda (pogledaj galeriju) kad je poljepljena na velikoj površini zida u sivo-oksidnoj boji. Postavljanje kamena jako je jednostavno jer je top model izrađen u veličini 50x10x2.5 cm. Cijena ovog dekorativnog kamena ovog iznosi 220 kuna po m2. Ovaj umjetni kamen koristi se za uređenje eksterijera i interijera.

 


2. Tip top

CIJENA 190 KN M2, KUTNI ELEMENTI 140 KN M1 (CIJENA SA PDV-om)

Tip top je kamen kojeg je moguce naruciti u raznim bojama!!

Model koji se lako i jednostavno postavlja na sve zidne površine. Lakoća postavljanja ovog modela je veća jer posjeduje vanjske i unutarnje i kutne elemente.


 

3. Lubino

CIJENA 220 KN M2, KUTNI ELEMENTI 140 KN M1 (CIJENA SA PDV-om)

Lubino je kamen kojeg je moguce naruciti u raznim bojama!!
4. Luna

CIJENA 220 KN M2, KUTNI ELEMENTI 140 KN M1 (CIJENA SA PDV-om)

Luna je kamen kojeg je moguce naruciti u raznim bojama!!5. Carera

CIJENA 220 KN M2, KUTNI ELEMENTI 140 KN M1 (CIJENA SA PDV-om)Carera je kamen kojeg je moguce naruciti u raznim bojama!!

 


6. Seget

CIJENA 190 KN M2, KUTNI ELEMENTI 140 KN M1 (CIJENA SA PDV-om)

Seget je kamen kojeg je moguce naruciti u raznim bojama!!

Proizvodi se u veličini 50x20 i ima razne oblike pravokutnog sitnog kamena, posebno je izražajan u čisto bjeloj boji. Seget je umjetni kamen za uređenje eksterijera i interijera. Ova imitacija umjetnog kamena jednostavna je za postavku. Cijena dekorativnog kamena Seget iznosi 170 kn po m2. Ukrasni kamen Seget posjeduje kutne elemente. Seget se radi u bež boji, bijeloj i sivoj.


7. Cambi

CIJENA 170 KN M2, KUTNI ELEMENTI 140 KN M1 (CIJENA SA PDV-om)

Cambi je kamen kojeg je moguce naruciti u raznim bojama!!

 

 


8. Dalma kamen

CIJENA 140 KN M2, KUTNI ELEMENTI 140 KN M1 (CIJENA SA PDV-om)

Naš novi model ukrasnog kamena napravljen i modeliran u našoj radionici po uzoru na dalmatinski kamen. Veličina ovog kamena je 40, 50, 55, 60 X 30 X 2 cm. Izrađuje se u bijeloj boji a može se proizvoditi i u drugim bojama. Lagan je za postavku, pakiranje je 1 m2. Ovaj kamen posjeduje kutne elemente. Cijena ovog ukrasnog kamena je 190 kn m2.


 

9. Sigma

CIJENA 170 KN M2, KUTNI ELEMENTI 140 KN M1 (CIJENA SA PDV-om)

Sigma je kamen kojeg je moguce naruciti u raznim bojama!!

 

Naš novi model umjetnog dekorativnog kamena koji je modeliran i izrađen u našoj radionici tako da je taj model jedinstven na hrvatskom tržištu. Sigma je je model koji je dužine 50 cm, širine 12 cm i debljine 12 cm. Model dekorativnog kamena Sigma bit će dostupan u više boja..


 

10. Camelot

CIJENA 170 KN M2, KUTNI ELEMENTI 140 KN M1 (CIJENA SA PDV-om)

Camelot je naš novi model dekorativnog kamena. Kopija je rađena od originalnog kamena koji je pomno skupljan i biran dugo vremena. Ova imitacija kamena radi se u različitim bojama. Koristi se u interijeru i eksterijeru. Model se fugira. Cijena iznosi 170 kn m2.

 

 

11. Kastania

CIJENA 170 KN M2 (CIJENA SA PDV-om)

Model umjetnog kamena nepravilnog oblika koji je sličan Dalmatinskom kamenu. Umjetni kamen za uređenje eksterijera i interijera. Cijena dekorativnog kamena Kastania iznosi 170 kn. Ovaj ukrasni kamen nema kutne elemente. Ove kamene obloge jako dobro izgledaju na potpornim zidovima u sivo-crnoj boji.


12. Kaštelet

CIJENA 170 KN M2 (CIJENA SA PDV-om)

Kamen koji je ručno klesan i dosta je pravokutnog i pravilnog oblika. Odlično se uklapa u kombinaciju sedre i kastanije i stare opeke. Model posjeduje kutne elemente. Cijena umjetnog dekorativnog kamena Kaštelet iznosi 170 kn po m2. Dekorativni umjetni kamen posebno dobro izgleda u bijeloj izvedbi, a dostupan je još u bež i sivoj boji.


13. Labranca

CIJENA 220 KN M2 (CIJENA SA PDV-om)

Labranca je kamen kojeg je moguce naruciti u raznim bojama!!

Još jedan od naših novih modela dekorativnog umjetnog kamena koji je modeliran i izrađen u našoj radionici.

 

14. Sedra

CIJENA 170 KN M2 (CIJENA SA PDV-om)

Vrsta kamena koja je nastala taloženjem pjeska, sitnih školjki i raznih drugih čestica. Originalni kamen je zabranjen za eksploataciju. Posjeduje kutne elemente. Sedra je umjetni kamen za uređenje eksterijera. Cijena dekorativnog kamena sedre iznosi 170 kn po m2. Dostupan je u bež i sivoj boji.

 

15. Stara opeka - cigla

CIJENA 150 KN M2, KUTNI ELEMENTI 120 KN M1 (CIJENA SA PDV-om)

Kopija rađena od originalne stare pečene Slavonske cigle. Na Hrvatskom tržištu nema vjerodostojnije izvedbe, također model posjeduje kutne elemente.


16. Toscana

CIJENA 140 KN M2 (CIJENA SA PDV-om)


17. Hrastove daske i grede

CIJENA 140 KN M2 (CIJENA SA PDV-om)

Fenomelna kopija originalnih hrastovih daska Turopoljske stare kuće. Daske su izrađene u raznim veličinama i mogu se koristiti za uređenje eksterijera i interijera. Mogu se dobiti u boji oraha, hrasta, mahagonija, bukve i bijele boje. S obzirom da su daske rađene od laganih materijala, jako se lako oblikuju. Izrađujemo kutne elemente hrastove grede 12x12x200 cm. I imitacija hrastove grede za strop je dimenzija 12x3x200 cm.


Podne obloge:


18. Bonaca

CIJENA 170 KN M2 (CIJENA SA PDV-om)


19. Novi model podnih obloga!


Novi model je model kamena kojeg je moguce naruciti u raznim bojama!!

 


 


20. Lidrano - potpuno novi model podnih obloga!

CIJENA 140 KN M2 (CIJENA SA PDV-om)

Lidrano je kamen kojeg je moguce naruciti u raznim bojama!!


21. Stara cigla (opeka) za pod

CIJENA 170 KN M2 (CIJENA SA PDV-om)

Imitacija stare cigle za pod (novi model) Dimenzije: 29 x 14 x 3 cm


 

22. Hrastove daske za pod

CIJENA 170 KN M2 (CIJENA SA PDV-om)

Tamo gdje se ove daske postave stvaraju poseban ugođaj, toliko su vjerodostojno napravljene da je teško ustanoviti da nisu prave. Drvene daske djeluju kao prava daska, a zapravo su podne kamene obloge. Imitacija daske debela je 5 cm., dužine 75 i širine 20 cm. Umetak 25x20x5 cm. Cijena ovih podnih obloga iznosi 170 kn po m2.

 

23. Dekorativne daske za pod

CIJENA 170 KN M2 (CIJENA SA PDV-om)

Novi proizvod za podno popločavanje. Ovaj model dekorativnog kamena, modeliran je i izrađen u našoj radionici. Umjetne dekorativne daske su spojene jedna uz drugu tako da čine ploču 50x50x5 cm. Ovom imitacijom daske se mogu popločavati uz razne podne površine kao što su sjenice, vrtne staze, mjesta oko roštilja, konobe itd... Postavljanje ovih dekorativnih dasaka je jako jednostavno i brzo. Dovoljno je poravnati površinu zemlje sitnim pjeskom, a zatim poredati kocke. kocke se mogu rezati dijamantnom šajbom. Cijena kamena je 170 kn za 1m2. Dostava na području Zagreba besplatna. Način plaćanja virmanom, kreditnom karticom i gotovinskim plaćanjem..

24. Lego


Lego je kamen kojeg je moguce naruciti u raznim bojama!!

 25. Bunja 3Bunja 3 je kamen kojeg je moguce naruciti u raznim bojama!!26. Bunja 1

Visina 15 X slobodna dužina 15-30


27. Bunja 2

Visina 30 X slobodna dužina 30 - 50


28. Dalmatinski štokani

Visina 30 X slobodna dužina 30 - 50

Prijatelji: Kuhinje | Protuprovalna vrata | Aluminijska stolarija | Zrakoplovne karte | Izbjeljivanje zubi | Paletni regali | Ortodoncija